Людмила Павленко уміє проводити наукові дослідження

Автор: Людмила Павленко
Тематичний напрям: природа (біологія, хімія, фізика, географія, екологія тощо)
Цільова аудиторія: студенти
Дата публікації: 15.11.2020
Читачів: 20

Опис

Інтегроване заняття "Вуглеводи: характеристика, властивості та компоненти продуктів харчування" з хімії, біології, фізики та ресторанного сервісу спрямоване на формування позитивного відношення до теоретичних знань, необхідних для майбутньої професії студентів "Готельно-ресторанне обслуговування", до хімічного експерименту, відповідальності до виконання завдань, бережливе відношення до природних ресурсів, формування здоров’язберігаючих компетенцій та естетичного смаку.

Документ




(якщо документ не відображається, оновіть сторінку)

Коментарі


Notes for this entry
Коментарів немає

Щоб коментувати,