Картка вміння
Створення квестових ігор-утеч з інформатики в сервісі Genially
  Картка закрита, можете її відкрити для перегляду або отримати сертифікат.

Неавторизований користувач


За цю картку видається офіційний сертифікат на 2 год.



Що робити?
Ви можете відкрити картку за зниженою ціною для перегляду вмісту або придбати повний доступ з сертифікатом.

Відкрити картку

15 грн

Відкрити картку + сертифікат

60 грн
Ціна може знизитись після вашого входу. Безпечна оплата карткою.

Маєте запитання щодо оплати?

Ви не в системі. Вхід відкриває всі можливості платформи УМІТИ.
 Про цю картку

Предмети: інформатика
Напрям: освітні методи й технології
Компетенції: предметно-методична, інформаційно-цифрова
Ви навчитесь: створювати квестові ігри-втечі в Genially, використовувати їх в освітній діяльності.
Основний контент картки: текстова інструкція та зображення (платний перегляд)
Академічний обсяг: 2 год. (0,06 кредиту ЄКТС)
Освітня програма: переглянути
Сертифікат: для вас ще недоступний

Ключові поняття

Ігри-іскейпи (також відомі як ігри-втечі або кімнати втечі) - це форма гри з елементами квесту, в яких учасники знаходяться в закритому просторі й повинні спільно працювати, щоб вирішити головоломки, розгадати загадки та знайти вихід з кімнати (чи з будь-якого іншого обмеженого простору) за обмежений час. Зазвичай ці ігри мають тематичний сюжет або історію, яка надає контекст завданням та робить ігровий процес цікавішим. Успішне вирішення завдань дозволяє гравцям "втекти" - успішно завершити гру. 

Ігри-іскейпи онлайн - це варіант ігор-утеч, де учасники взаємодіють та розв'язують головоломки через Інтернет, зазвичай за допомогою відеоконференцій чи спеціальних вебплатформ. Ці ігри можуть відтворювати концепцію ігор-втеч із кімнати, але технології дозволяють гравцям знаходитися в різних місцях та навіть країнах, при цьому одночасно спільно працювати над завданнями. Ігри-іскейпи онлайн можуть включати елементи віртуальної реальності, чат-функції та інші інтерактивні елементи для створення захопливого враження від гри в онлайні.

Genially - це онлайн-сервіс, призначений для створення інтерактивних презентацій, постерів, інфографік, зображень, ігор, інструкцій, навчальних матеріалів та інших типів візуального контенту. Заснований в Іспанії у 2015 році, Genially дозволяє користувачам створювати віртуальні елементи, які можна легко вбудовувати в вебсайти, блоги та соціальні мережі. Основні особливості Genially - це інтерактивність, анімація, шаблони й дизайн, спільна робота і вбудовування. У безкоштовному тарифному плані Genially можна створювати необмежену кількість матеріалів. Перегляньте Шаблони ігор-утеч.

Інструкція

Створення ігор-утеч

1. Відкрийте сервіс Genially

2. Зареєструйтеся / Увійдіть за допомогою облікового запису Google, Office 365, соцмереж або електронної пошти й пароля.

3. Скористайтеся перекладом вебсторінки в браузері (натисніть праву кнопку миші в пустому місці - оберіть команду "Перекласт...

Ідеї

Кодовий захист: Учні отримують завдання з розшифрування кодів або створення нових кодів, використовуючи поняття інформатики. Правильно розв'язані завдання допомагають знайти вихід із кімнати.

Віртуальний лабіринт: Учні повинні розгадати завдання з алгоритмів та вебнавігації, щоб знайти вихід із віртуального лабіринту, створеного в Genially.

Шифровані повідомлення: Учні отримують шифровані пов...

Інші картки

Тут бачите інші картки, які можуть вас зацікавити.

Підвищення кваліфікації педпрацівників

Картки вмінь - це маленькі курси підвищення кваліфікації для педагогів обсягом 2 год. з практичними інструкціями та ідеями. Вони допоможуть швидко опанувати конкретні методи й інструменти. Ваші нові знання будуть підтверджені сертифікатом (видається після виконання підсумкового завдання за змістом картки). Картки розробляються колективом учителів-практиків з використанням нейромереж.

Центр нової освіти Івана Іванова (платформа "УМІТИ") є суб'єктом підвищення кваліфікації.

Щоб отримати сертифікат, відкрийте повний доступ до картки і виконайте завдання, яке відобразиться після відкриття доступу.

Сертифікати відповідають державним вимогам і рекомендуються до зарахування педпрацівнику як підвищення кваліфікації згідно Закону України “Про освіту”, Постанови КМУ від 21.08.2019 № 800 та Постанови КМУ від 27.12.2019 № 1133).



Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію друзям, які теж цікавляться цією темою.

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?