Картка вміння
Створення квестових ігор-утеч з музичного мистецтва в сервісі Genially
  Картка закрита, можете її відкрити для перегляду або отримати сертифікат.

Неавторизований користувач


За цю картку видається офіційний сертифікат на 2 год.



Що робити?
Ви можете відкрити картку за зниженою ціною для перегляду вмісту або придбати повний доступ з сертифікатом.

Відкрити картку

15 грн

Відкрити картку + сертифікат

60 грн
Ціна може знизитись після вашого входу. Безпечна оплата карткою.

Маєте запитання щодо оплати?

Ви не в системі. Вхід відкриває всі можливості платформи УМІТИ.
 Про цю картку

Предмети: мистецтво
Напрям: освітні методи й технології
Компетенції: предметно-методична, інформаційно-цифрова
Ви навчитесь: створювати квестові ігри-втечі в Genially, використовувати їх в освітній діяльності.
Основний контент картки: текстова інструкція та зображення (платний перегляд)
Академічний обсяг: 2 год. (0,06 кредиту ЄКТС)
Освітня програма: переглянути
Сертифікат: для вас ще недоступний

Ключові поняття

Ігри-іскейпи (також відомі як ігри-втечі або кімнати втечі) - це форма гри з елементами квесту, в яких учасники знаходяться в закритому просторі й повинні спільно працювати, щоб вирішити головоломки, розгадати загадки та знайти вихід з кімнати (чи з будь-якого іншого обмеженого простору) за обмежений час. Зазвичай ці ігри мають тематичний сюжет або історію, яка надає контекст завданням та робить ігровий процес цікавішим. Успішне вирішення завдань дозволяє гравцям "втекти" - успішно завершити гру. 

Ігри-іскейпи онлайн - це варіант ігор-утеч, де учасники взаємодіють та розв'язують головоломки через Інтернет, зазвичай за допомогою відеоконференцій чи спеціальних вебплатформ. Ці ігри можуть відтворювати концепцію ігор-втеч із кімнати, але технології дозволяють гравцям знаходитися в різних місцях та навіть країнах, при цьому одночасно спільно працювати над завданнями. Ігри-іскейпи онлайн можуть включати елементи віртуальної реальності, чат-функції та інші інтерактивні елементи для створення захопливого враження від гри в онлайні.

Genially - це онлайн-сервіс, призначений для створення інтерактивних презентацій, постерів, інфографік, зображень, ігор, інструкцій, навчальних матеріалів та інших типів візуального контенту. Заснований в Іспанії у 2015 році, Genially дозволяє користувачам створювати віртуальні елементи, які можна легко вбудовувати в вебсайти, блоги та соціальні мережі. Основні особливості Genially - це інтерактивність, анімація, шаблони й дизайн, спільна робота і вбудовування. У безкоштовному тарифному плані Genially можна створювати необмежену кількість матеріалів. Перегляньте Шаблони ігор-утеч.

Інструкція

Створення ігор-утеч

1. Відкрийте сервіс Genially

2. Зареєструйтеся / Увійдіть за допомогою облікового запису Google, Office 365, соцмереж або електронної пошти й пароля.

3. Скористайтеся перекладом вебсторінки в браузері (натисніть праву кнопку миші в пустому місці - оберіть команду "Перекласт...

Ідеї

Музична криптограма: Створіть ряд музичних загадок або шифрів, які учні повинні розгадати, щоб знайти вихід із кімнати. Наприклад, код може бути пов'язаний з нотами або ритмами пісень, які учні повинні визначити.

Музична пазлова гра: Розробіть пазл або серію пазлів, де кожен шматок пазла представляє музичний термін, жанр або композитора. Щоб пройти квест, учні повинні зібрати всі частини та з'...

Інші картки

Тут бачите інші картки, які можуть вас зацікавити.

Підвищення кваліфікації педпрацівників

Картки вмінь - це маленькі курси підвищення кваліфікації для педагогів обсягом 2 год. з практичними інструкціями та ідеями. Вони допоможуть швидко опанувати конкретні методи й інструменти. Ваші нові знання будуть підтверджені сертифікатом (видається після виконання підсумкового завдання за змістом картки). Картки розробляються колективом учителів-практиків з використанням нейромереж.

Центр нової освіти Івана Іванова (платформа "УМІТИ") є суб'єктом підвищення кваліфікації.

Щоб отримати сертифікат, відкрийте повний доступ до картки і виконайте завдання, яке відобразиться після відкриття доступу.

Сертифікати відповідають державним вимогам і рекомендуються до зарахування педпрацівнику як підвищення кваліфікації згідно Закону України “Про освіту”, Постанови КМУ від 21.08.2019 № 800 та Постанови КМУ від 27.12.2019 № 1133).



Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію друзям, які теж цікавляться цією темою.

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?