Картка вміння
Створення дизайнерських QR-кодів та методи їхнього педагогічного застосування
  Картка частково доступна, але можете відкрити її повністю та отримати сертифікат.

Неавторизований користувач


За цю картку видається офіційний сертифікат на 2 год.



Відкрити картку + сертифікат

60 грн
Ціна може знизитись після вашого входу. Безпечна оплата карткою.

Маєте запитання щодо оплати?

Ви не в системі. Вхід відкриває всі можливості платформи УМІТИ.
 Про цю картку

Предмети: загальна педагогіка (універсально)
Напрям: освітні методи й технології
Компетенції: предметно-методична, інформаційно-цифрова
Ви навчитесь: створювати візуально привабливі QR-коди, зашифровувати в них різноманітні типи інформації, застосовувати QR-коди в освітній діяльності.
Основний контент картки: відеоінструкція (безоплатний перегляд)
Академічний обсяг: 2 год. (0,06 кредиту ЄКТС)
Освітня програма: переглянути
Сертифікат: для вас ще недоступний

Відеоінструкція

Безоплатний вільний перегляд.

Щоб не пропускати появу інших корисних відео, підпишіться на ютуб-канал УМІТИ:

Ключові поняття

QR-код (Quick Response Code) - це тип штрихкоду у вигляді квадрата, який може містити інформацію, таку як текст, URL-адреси, контактні дані тощо. QR-коди легко скануються за допомогою смартфонів, що дозволяє швидко отримати доступ до збереженої в них інформації.

Сервіс QRCode Monkey - це безкоштовний онлайн-генератор QR-кодів, який дозволяє створювати налаштовані QR-коди з логотипом, кольором та дизайном. Цей інструмент пропонує безкоштовні векторні формати для найкращої якості друку QR-кодів.

Застосунок "Сканер QR-коду" - додаток для смартфонів на ОС Android, призначений для сканування QR-кодів та штрихкодів, дозволяючи користувачам швидко розпізнавати закодовану інформацію за допомогою камери мобільного пристрою.

Ідеї

Інтерактивні підручники: Вчителі можуть розміщувати QR-коди в підручниках, які ведуть до онлайн-ресурсів з додатковими матеріалами, відеоуроками або інтерактивними вправами, збагачуючи традиційне навчання.

Квести на уроках: Організація освітніх квестів, де кожен QR-код веде до наступного завдання або підказки. Це може бути захоплюючим способом вивчення нової теми або повторення вже вивченого м...

Інші картки

Тут бачите інші картки, які можуть вас зацікавити.

Підвищення кваліфікації педпрацівників

Картки вмінь - це маленькі курси підвищення кваліфікації для педагогів обсягом 2 год. з практичними інструкціями та ідеями. Вони допоможуть швидко опанувати конкретні методи й інструменти. Ваші нові знання будуть підтверджені сертифікатом (видається після виконання підсумкового завдання за змістом картки). Картки розробляються колективом учителів-практиків з використанням нейромереж.

Центр нової освіти Івана Іванова (платформа "УМІТИ") є суб'єктом підвищення кваліфікації.

Щоб отримати сертифікат, відкрийте повний доступ до картки і виконайте завдання, яке відобразиться після відкриття доступу.

Сертифікати відповідають державним вимогам і рекомендуються до зарахування педпрацівнику як підвищення кваліфікації згідно Закону України “Про освіту”, Постанови КМУ від 21.08.2019 № 800 та Постанови КМУ від 27.12.2019 № 1133).



Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію друзям, які теж цікавляться цією темою.

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?