Тісто
Опис
Тісто – кулінарний напівфабрикат, що являє собою суміш борошна (перемелених сухих плодів зернових або бобових культур) з водою, дріжджами, опарою чи закваскою та додатковою сировиною. Тісто є проміжним продуктом для виготовлення хлібобулочних, макаронних та деяких кондитерських виробів. Тісто може бути прісним або дріжджовим, листковим тощо.
Відео
Дидактичні матеріали
Матеріали для візуалізації
Навчальні теми
Ми знайшли такі приблизні співпадіння з темами шкільної програми.Інші поняття
Тут ви бачите деякі інші терміни й поняття, які можуть зацікавити.Картки вмінь
Видається офіційний сертифікат на 2 год.Поділіться цією сторінкою з колегами
Поширте інформацію та отримайте 5 грн на бонусний рахунок (нарахується, якщо ви зареєстрований користувач, 1 раз на добу).Facebook Viber Telegram
Підпишіться на новини в Viber
Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.
"База термінів" - це безкоштовний каталог Інтернет-джерел за термінами, поняттями, явищами, який полегшує вашу щоденну роботу - підготовку до занять. Приємного використання!
Про авторське право та відповідальність: ми не перепубліковуємо жодного матеріалу, а лише подаємо посилання на першоджерела, де матеріали безпосередньо розміщені (як бібліографічний покажчик). Платформа "УМІТИ" не несе відповідальності за зміст і дотримання авторського права власниками сторонніх ресурсів. Якщо, на вашу думку, якесь посилання слід видалити з нашого каталогу, напишіть нам.
Про авторське право та відповідальність: ми не перепубліковуємо жодного матеріалу, а лише подаємо посилання на першоджерела, де матеріали безпосередньо розміщені (як бібліографічний покажчик). Платформа "УМІТИ" не несе відповідальності за зміст і дотримання авторського права власниками сторонніх ресурсів. Якщо, на вашу думку, якесь посилання слід видалити з нашого каталогу, напишіть нам.