31.10 о 18:00 Zoom-тренінг "Створення компетентнісних завдань за допомогою штучного інтелекту"(зареєструватись)

Миття рук

Опис

Миття рук або гігієна рук – процедура обробки рук з метою усунення забруднення, поту, бактерій та інших мікроорганізмів. Миття рук знижує ризики респіраторних вірусних інфекцій, зокрема грипу та ГРВІ. Можна також уникнути діареї, якщо ретельно мити руки. Випадки, коли критично важливо мити руки з милом: до, під час і після приготування їжі, перед споживанням їжі, до і після догляду за хворим, до і після обробки порізів або ран, після туалету, після заміни підгузків або прибирання за дитиною, яка скористалася туалетом, після видування носу, кашлю або чхання, після того, як ви торкались тварин або корму для тварин, прибирали за твариною, після того, як винесли сміття. Найкращий спосіб зменшити кількість мікробів на руках в більшості випадків – мити їх з милом і водою впродовж 20 секунд. Якщо мило та вода недоступні, можна використовувати засіб для рук, який містить щонайменше 60 % спирту. Гігієна рук у медицині є важливою процедурою, що проводиться перед будь-яким хірургічним втручанням з метою попередження інфікування хірургічної рани пацієнта та одночасного захисту персоналу від інфекцій. Вона передбачає не лише звичайне миття рук, але й хірургічне – з використанням спеціального антимікробного...

Відео

Навчальні теми

Ми знайшли такі приблизні співпадіння з темами шкільної програми.

Картки вмінь

Видається офіційний сертифікат на 2 год.




Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію та отримайте 5 грн на бонусний рахунок (нарахується, якщо ви зареєстрований користувач, 1 раз на добу).

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?

"База термінів" - це безкоштовний каталог Інтернет-джерел за термінами, поняттями, явищами, який полегшує вашу щоденну роботу - підготовку до занять. Приємного використання!

Про авторське право та відповідальність: ми не перепубліковуємо жодного матеріалу, а лише подаємо посилання на першоджерела, де матеріали безпосередньо розміщені (як бібліографічний покажчик). Платформа "УМІТИ" не несе відповідальності за зміст і дотримання авторського права власниками сторонніх ресурсів. Якщо, на вашу думку, якесь посилання слід видалити з нашого каталогу, напишіть нам.