19.09 о 18:00 Zoom-тренінг "Створення інтерактивних уроків, квестів і подорожей у новому тривимірному просторі"(зареєструватись)
Zoom-тренінг

Створення інтерактивних уроків, квестів і подорожей у новому тривимірному просторі

 Тренінг відбудеться 19.09.2024 о 18:00

Щоб отримати місце на тренінгу, відеозапис, матеріали та сертифікат, натисніть "Зареєструватись" і здійсніть оплату. Після цього ви одразу побачите посилання в Zoom-кімнату й зможете долучитись у зазначений час.

Увага! Зараз діє знижка: 120 грн замість 180 грн. Скоро ціна зросте.
У цьому тренінгу видається офіційний сертифікат на 2 год.



Увійти на сайт і потім зареєструватися на цей тренінг

180 грн   120 грн
Ціна може знизитись після вашого входу.

Маєте запитання щодо оплати?

Ви не в системі. Вхід відкриває всі можливості платформи УМІТИ.
Познайомтесь із новим, повністю безкоштовним сервісом для створення універсальних інтерактивних ресурсів. Ви здивуєте дітей уроком у тривимірному просторі, який нагадує комп'ютерні ігри. Там можна рухати об'єкти, виконувати завдання з вашого предмета, переходити за посиланнями на сторонні ресурси, розв'язувати детективні загадки, моделювати фізичні процеси, вигадувати власні світи, об'єднувати кілька кімнат у цілісну подорож, знімати власні мультики. А за допомогою штучного інтелекту можна навіть поспілкуватись з будь-яким предметом, який дасть підказку або чомусь навчить. Це буде дивовижно!

Зміст тренінгу:
- знайомство з новим онлайн-редактором інтерактивних кімнат;
- використання готових кімнат для розвитку мислення й творчого натхнення;
- створення власних кімнат: об'єкти, дизайн, інтерактивні дії;
- функції штучного інтелекту;
- програмування сюжетів і взаємозв'язків між предметами;
- педагогічні ідеї для створення уроків, квестів, учнівських проєктів та ін.

Інформація про тренінг

  Про тренінг

  Для кого?
педпрацівники різних напрямків

  Обсяг
2 год. (0,06 кредиту ЄКТС)

  Напрям
освітні методи й технології

  Компетенції:
професійно-педагогічна, інформаційно-цифрова

  Зміст
знайомство з онлайн-редактором інтерактивних кімнат, використання готових і створення власних навчальних інтерактивних просторів, педагогічні ідеї.

  Ви отримаєте:
- офіційний сертифікат підвищення кваліфікації (КВЕД 85.59);
- відеозапис;
- допоміжні матеріали або корисні покликання;
- новий практичний досвід і хороший настрій від невимушеного спілкування.

  Як усе організовано?
Після оплати на цій сторінці і на вашій пошті буде покликання в Zoom-кімнату. У зазначений час долучайтесь з комп'ютера або ноутбука, щоб мати змогу працювати практично. Якщо не вдасться бути присутніми, на цій же сторінці буде запис. По завершенню тренінгу зможете згенерувати сертифікат.

  Коли?
Початок 19.09.2024 о 18:00. Оплата й набір групи здійснюється до початку тренінгу.

  Хто тренер?
Іван Іванов - засновник Центру нової освіти, автор і розробник платформ «УМІТИ» і "Мій квест", тренер з інформаційних та інноваційних технологій, педагогічний дизайнер.

Підвищення кваліфікації педпрацівників

Центр нової освіти Івана Іванова (платформа "УМІТИ") є суб'єктом підвищення кваліфікації.

Цей тренінг відповідає державним вимогам. Сертифікат, що видається, рекомендується до зарахування педпрацівнику як підвищення кваліфікації обсягом 2 акад. год. (0,06 кредиту ЄКТС) згідно Закону України "Про освіту", Постанови КМУ від 21.08.2019 № 800 та Постанови КМУ від 27.12.2019 № 1133.




  Відгуки учасників

Ці відгуки взяті з різних тренінгів.

Ірина Г.
Тренінг - супер!! Швидкий темп і багато інформації!!! Головне - теорія і практика!!! Я в захваті! Щиро вдячна!!!

Юлія Р.
Дуже сподобалося! Тема актуальна! Мені знадобиться,як творчому вчителю іноземних мов. Маю 10-річну доньку,яка цікавиться такими технологіями. Їй дуже сподобалися ці ресурси. Я дізналася багато цікавого та головне-спробувала все на практиці в прямому ефірі-це цінно!

Оксана М.
Дякую Вам! Ви надихнули на роботу, заставили переосмислити деякі аспекти власного досвіду, накреслити роботу над самоосвітою на найближчу перспективу.

Тетяна К.
Задоволена сьогоднішнім тренінгом на 100%, чудові ідеї для роботи та власного розвитку.

Оксана Г.
Дуже корисно й пізнавально! Всі ваші посилання й додатки зберегла й систематизувала, щоб мати можливість підглянути й нагадати. Безмежно вдячна!

Юлія М.
Мені дуже сподобалось, що вся інформація була чітко роз'яснена, надана велика кількість додаткової інформації, навчальних відео, посилань. Був зворотній зв'язок, необхідна допомога. Дякую за допомогу на шляху до цікавих уроків!

Дмитро Ф.
Корисна інформація подана в тренінгу паном Іваном, я цілком задоволений організацією процесу, викладеним матеріалом і буду застосовувати це у своєму навчанні. Велика подяка!

Оксана Т.
Після тренінгів "Уміти" з'являється бажання не зупинятися, йти далі у своїй самоосвіті

Наталія С.
Матеріал подавався щедро, з поясненнями, особистими відповідями і посиланнями, все дуже структуровано і корисно. Велика вдячність тренеру, було дуже цікаво і корисно!

Віра Т.
Надзвичайно цікаво, інформативно, доступно. Уже є ідеї, як буду використовувати нові інструменти у своїй роботі і з учнями і з вчителями, як заступник директора з НВР

Наталія Д.
Це було мега-інформативно та захоплююче. Дуже дякую, що поділилися з нами своїми знаннями та досвідом. Все було чітко, зрозуміло, а практика – просто бомба!

Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію друзям, які теж цікавляться цією темою.

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?