Вебінар у запису (27.10.2021)

Практичне застосування спільної онлайн-дошки Google Jamboard у навчанні

Неавторизований користувач


Після перегляду цього вебінару видається офіційний сертифікат на 2 год.




Замовити сертифікат

  70 грн
Ціна може знизитись після вашого входу. Безпечна оплата карткою.

Маєте запитання щодо оплати?

Ви не в системі. Вхід відкриває всі можливості платформи УМІТИ.

Відео вебінару

Щоб не пропускати наступні вебінари та інші корисні відео для вчителів-предметників, підпишіться на ютуб-канал УМІТИ:

Код

Розблокуйте подарунок! На вебінарі ведучий озвучив 4 запитання. Правильні відповіді - це і є код. Введіть номери правильних відповідей та отримайте винагороду, яка згенерується випадковим чином: безкоштовний сертифікат, знижка на нього або кешбек для майбутніх покупок.

№ 1
№ 2
№ 3
№ 4

Щоб надіслати код, спершу зареєструйтесь на цьому сайті.

 Інші вебінари

 Про вебінар

Для кого цей вебінар?
педпрацівники різних напрямів

Чому ця тема цікава?
Google Jamboard - безкоштовна, проста й багатофункціональна онлайн-дошка, на якій учні можуть виконувати найрізноманітніші практичні завдання індивідуально або всі разом. Мозкові штурми, класифікація об'єктів, визначення послідовності подій, оцінювання та ранжування, SWOT-аналіз, "Шість капелюхів" та багато іншого. У цьому вебінарі ви не лише побачите як це робити, а й отримаєте готові шаблони.

Який зміст?
ідеї застосування Google Jamboard на різних предметах в очному й дистанційному навчанні; демонстрація роботи з сервісом; огляд шаблонів для створення власних завдань.

Як отримати сертифікат?
Переглянути вебінар, попрацювати з запропонованими ресурсами, ввести правильний код.

Чи повністю вебінар безкоштовний?
Відеозапис вебінару - безкоштовно й доступно назавжди, сертифікат - платно.

Що за код?
На вебінарі ведучий озвучить завдання. На цій сторінці введіть код, який є результатом його розв'язання. Це відкриє вам один з подарунків випадковим чином: безкоштовний сертифікат, знижку на нього або кешбек для майбутніх покупок. Щоб скористатись подарунком, потрібно буде замовити сертифікат у той же день, коли ввели код. Якщо ви оплатили сертифікат раніше, до введення коду, отримати подарунок неможливо, але код все одно є обов'язковим для видачі сертифіката.

Хто ведучий?
Іван Іванов засновник Центру нової освіти, автор і розробник платформи «УМІТИ», тренер з інформаційних та інноваційних технологій, педагогічний дизайнер.

Підвищення кваліфікації педпрацівників

Центр нової освіти Івана Іванова (платформа "УМІТИ") є суб'єктом підвищення кваліфікації.

Цей вебінар відповідає державним вимогам і рекомендується до зарахування педпрацівнику як підвищення кваліфікації обсягом 2 акад. год. (0,06 кредиту ЄКТС) згідно Закону України "Про освіту", Постанови КМУ від 21.08.2019 № 800 та Постанови КМУ від 27.12.2019 № 1133.

Підпишіться на оновлення

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому оголошується про запуск нових вебінарів і курсів. А також підпишіться на новий Youtube-канал "Уміти", де можна дивитись усі вебінари без реєстрації (натисніть ничжче кнопку "Youtube-канал" і далі на сторінці в Youtube натисніть "Підписатись").