Вебінар у запису (13.11.2021)

Використання готових дидактичних 3D-моделей у навчанні

Неавторизований користувач


Після перегляду цього вебінару видається офіційний сертифікат на 2 год.




Замовити сертифікат

  70 грн
Ціна може знизитись після вашого входу. Безпечна оплата карткою.

Маєте запитання щодо оплати?

Ви не в системі. Вхід відкриває всі можливості платформи УМІТИ.

Відео вебінару

Щоб не пропускати наступні вебінари та інші корисні відео для вчителів-предметників, підпишіться на ютуб-канал УМІТИ:

Код

Розблокуйте подарунок! На вебінарі ведучий озвучив 4 запитання. Правильні відповіді - це і є код. Введіть номери правильних відповідей та отримайте винагороду, яка згенерується випадковим чином: безкоштовний сертифікат, знижка на нього або кешбек для майбутніх покупок.

№ 1
№ 2
№ 3
№ 4

Щоб надіслати код, спершу зареєструйтесь на цьому сайті.

 Інші вебінари

 Про вебінар

Для кого цей вебінар?
педпрацівники різних напрямів

Чому ця тема цікава?
Сучасним учням важко довго фокусуватися на навчальному матеріалі, якщо його подано тільки в одному форматі. Щоб тримати увагу й інтерес, учителі комбінують формати: текст, зображення, відео, інтерактивні вправи тощо. Додайте до цього переліку 3D-моделі, адже це найбільш наочний спосіб вивчити будь-який об'єкт реального світу, роздивитись його з усіх боків у деталях. Існує чимало дидактичних 3D-моделей, які не потребують від учителя жодних навичок моделювання. Беріть і використовуйте очно або дистанційно з учнями будь-якого віку на будь-якому предметі.

Який зміст?
методичні поради та ідеї застосування 3D-моделей на різних предметах; огляд вебресурсів та мобільних додатків з готовими 3D-моделями; демонстрація роботи з 3D-моделями.

Як отримати сертифікат?
Переглянути вебінар, попрацювати з запропонованими ресурсами, ввести правильний код.

Чи повністю вебінар безкоштовний?
Відеозапис вебінару - безкоштовно й доступно назавжди, сертифікат - платно.

Що за код?
На вебінарі ведучий озвучить завдання. На цій сторінці введіть код, який є результатом його розв'язання. Це відкриє вам один з подарунків випадковим чином: безкоштовний сертифікат, знижку на нього або кешбек для майбутніх покупок. Щоб скористатись подарунком, потрібно буде замовити сертифікат у той же день, коли ввели код. Якщо ви оплатили сертифікат раніше, до введення коду, отримати подарунок неможливо, але код все одно є обов'язковим для видачі сертифіката.

Хто ведучий?
Іван Іванов засновник Центру нової освіти, автор і розробник платформи «УМІТИ», тренер з інформаційних та інноваційних технологій, педагогічний дизайнер.

Підвищення кваліфікації педпрацівників

Центр нової освіти Івана Іванова (платформа "УМІТИ") є суб'єктом підвищення кваліфікації.

Цей вебінар відповідає державним вимогам і рекомендується до зарахування педпрацівнику як підвищення кваліфікації обсягом 2 акад. год. (0,06 кредиту ЄКТС) згідно Закону України "Про освіту", Постанови КМУ від 21.08.2019 № 800 та Постанови КМУ від 27.12.2019 № 1133.

Підпишіться на оновлення

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому оголошується про запуск нових вебінарів і курсів. А також підпишіться на новий Youtube-канал "Уміти", де можна дивитись усі вебінари без реєстрації (натисніть ничжче кнопку "Youtube-канал" і далі на сторінці в Youtube натисніть "Підписатись").