Сервірування

Опис

Сервування (від фр. service) – термін в кулінарії, який позначає ряд пов'язаних процесів при прийомі їжі: Процес накриття столу, з розміщенням на ньому кувертів (столових приладів) – сервірування столу; Прикраса страв для додання їм зовні цікавого виду – сервування страви; Вибір і подача певних вин до певних страв – сервування вин.Також сервування – процес подачі страв гостям. Зазвичай використовується один з трьох видів: Російське сервування – страви поділяються на індивідуальні порції і розкладаються на тарілки на кухні або на буфеті та подаються гостям по одному в порядку їх появи в меню; Французьке сервування – страви виставляються на стіл, гості самі вибирають їх; Англійське сервування – офіціант обносить гостей стравами по черзі і накладає їх на тарілки.

Навчальні теми

Ми знайшли такі приблизні співпадіння з темами шкільної програми.

Картки вмінь

Видається офіційний сертифікат на 2 год.



Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію та отримайте 5 грн на бонусний рахунок (нарахується, якщо ви зареєстрований користувач, 1 раз на добу).

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?

"База термінів" - це безкоштовний каталог Інтернет-джерел за термінами, поняттями, явищами, який полегшує вашу щоденну роботу - підготовку до занять. Приємного використання!

Про авторське право та відповідальність: ми не перепубліковуємо жодного матеріалу, а лише подаємо посилання на першоджерела, де матеріали безпосередньо розміщені (як бібліографічний покажчик). Платформа "УМІТИ" не несе відповідальності за зміст і дотримання авторського права власниками сторонніх ресурсів. Якщо, на вашу думку, якесь посилання слід видалити з нашого каталогу, напишіть нам.