Електричні явища. Електричний заряд. Електричне поле. Електричний струм. Провідники, напівпровідники, діелектрики. Електричне коло

Зміст за програмою

Електричні явища. Електризація тіл. Електричний заряд. Два роди електричних зарядів. Взаємодія заряджених тіл. Закон Кулона. Закон збереження електричного заряду. Електричне поле. Електричний струм. Дії електричного струму. Провідники, напівпровідники, діелектрики. Струм у металах. Джерела електричного струму. Електричне коло та його основні елементи.

Дидактичні матеріали

Добірка теоретичних і практичних навчальних матеріалів з різних джерел.

Обмін ресурсами

Знаєте ще корисні ресурси з теми? Поділіться посиланням! За кожне отримаєте 20 грн на бонусний рахунок, а за декілька - грамоту. Це не обов'язково ваші власні матеріали: будь-що з відкритих джерел.


 Щоб додати ресурс, увійдіть / зареєструйтесь на сайті.
Максим Гвоздецький 18.09.2022, 11:28
Електричний струм. Умови існування електричного струму. Провідники, діелектрики та напівпровідники. (8 клас)
Посилання

Максим Гвоздецький 18.09.2022, 11:27
Закон Кулона (8 клас)
Посилання

Максим Гвоздецький 18.09.2022, 11:27
Електричні явища. Електризація тіл. Електричний заряд. Властивості електричного заряду. (8 клас)
Посилання

Терміни, поняття, явища

Тут ви бачите деякі терміни й поняття, пов'язані з цією темою або загалом з предметом. На сторінці кожного терміну ви побачите добірку ресурсів.



Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію та отримайте 5 грн на бонусний рахунок (нарахується, якщо ви зареєстрований користувач, 1 раз на добу).

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?

"База ресурсів за класами й предметами" - це безкоштовний каталог Інтернет-джерел за класами, предметами й темами, який полегшує вашу щоденну роботу - підготовку до занять. Приємного використання!

Про авторське право та відповідальність: ми не перепубліковуємо жодного матеріалу, а лише подаємо посилання на першоджерела, де матеріали безпосередньо розміщені (як бібліографічний покажчик). Платформа "УМІТИ" не несе відповідальності за зміст і дотримання авторського права власниками сторонніх ресурсів. Якщо, на вашу думку, якесь посилання слід видалити з нашого каталогу, напишіть нам.