Гарячі напої. Бутерброди. Салати. Вирощування кімнатних рослин

Зміст за програмою

Знаннєвий компонент Учень/учениця: Дотримується правил безпечної праці при виконанні технологічних операцій. Діяльнісний компонент Виконує технологічні операції відповідно до обраного виробу та технології його виготовлення; Добирає інструменти та матеріали для виготовлення виробу. Ціннісний компонент Обґрунтовує взаємозв’язок між дотриманням технології виготовлення та якістю виробу.

Інструменти

Веб-сервіси / програми, які можна використати в цій темі.
Праворуч від назви вказано мову інтерфейсу та надано посилання на інструкцію (не в усіх інструментах).

Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію про цю сторінку в меседжерах або соц. мережах та отримайте 5 грн на бонусний рахунок. Ви можете отримувати 5 грн щодня за поширення будь-якої сторінки Бази ресурсів (1 раз на добу, потрібно бути зареєстрованим користувачем).

  Telegram

Підпишіться на всі новини

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому оголошується про появу в Базі ресурсів нових класів і предметів, а також про запуск нових навчальних курсів. У цьому каналі немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?

Пишіть на пошту info@umity.in.ua
Про авторське право та відповідальність: ми не перепубліковуємо жодного матеріалу, а лише подаємо посилання на першоджерела, де матеріали безпосередньо розміщені. База ресурсів як бібліографічний покажчик не несе відповідальності за зміст та дотримання авторського права на ресурсах. Якщо на вашу думку якийсь матеріал слід видалити, напишіть нам.