Практичний курс (30 год.)

Розробка дидактичних онлайн-ігор

Неавторизований користувач


Після проходження цього курсу видається офіційний сертифікат на год. з зазначенням вашого предмету



Зареєструватися + сертифікат

  500 грн
Ціна може знизитись після вашого входу. Безпечна оплата карткою.

Маєте запитання щодо оплати?

Ви не в системі. Вхід відкриває всі можливості платформи УМІТИ.

Ласкаво просимо!

У цих слайдах ви дізнаєтесь про курс і як відбувається навчання.

Маєте запитання?

Про курс

Для кого цей курс?
педпрацівники різних напрямів.

Чому ця тема потрібна?
Гра - природна діяльність дітей. Педагоги вигадують все нові й нові способи поєднати ігровий процес із навчальним так, щоб підвищити мотивацію та успішність учнів і при цьому не перетворити гру на суцільну розвагу. У дистанційному навчанні потреба постійно зацікавлювати й дивувати учнів ще вища, ніж в очному навчанні. У цьому курсі ви можете опанувати 5 вебсервісів для створення цікавих ігор для дітей в різних форматах: телешоу, квести, вікторини, пригодницькі та ін.

Який зміст?
гейміфікація як спосіб підвищення ефективності навчання; розробка різнотипних онлайн-ігор у вебсервісах Bambuzzle, Factile, WordWall, Gamilab, Genially.

Як пройти курс?
Виконати умови, вказані на слайді 5.

Які умови навчання?
Курс є платним (актуальна ціна на цій сторінці). Термін навчання не обмежений.

Хто автор?
Іван Іванов - - засновник Центру нової освіти, автор і розробник платформи «УМІТИ», тренер з інформаційних та інноваційних технологій, педагогічний дизайнер.

Доробок учасників курсу

Ваш відгук потрібен учасникам курсу! Ви можете оцінити матеріали від 1 (погано) до 12 (ідеально). Критерії оцінювання: відповідність темі курсу; методична продуманість; якість реалізації.


Лариса Малишко 24.01.2024 Напрям: пізнаємо природу
За допомогою платформи Genially створила настільну гру, до уроку узагальнення в 6 класі до теми " Досліджуємо тіла, речовини і явища". це допомогає дітям поринути в ігрову атмосферу, де ім комфортніше і мотивує на отримання вищого результату,  відкрити посилання Також за допомогою платформи Wordwall створюю вікторину до етапу актуалізації у 6 класі. Приклад: до теми" Досліджуємо тіла, речовини і явища"  відкрити посилання . Також іноді створюю за допомогою цієї платформи вправу Випадкове колесо , до етапу узагальнення.  відкрити посилання
Іван Іванов 27.01.2024
Вітаю з новим досвідом! Відображається тільки перше посилання, два інших закриті для перегляду.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Валентина Пейчева 04.11.2023 Напрям: англійська мова
Розроблювала ігри для закріплення матеріалу, на пропрацювання розуміння тексту, вводні ігри для введення дитини в англомовний простір! З деякими платформами була знайома, тому обирала для освоєння нові ресурси, відверто не з усім поки розібралась. 1)  відкрити посилання 2)  відкрити посилання 3) відкрити посилання 4)  відкрити посилання
Іван Іванов 05.11.2023
Вітаю з новим досвідом! 4-те посилання не відкривається, бо не оприлюднене. Якщо будуть питання з тим, з чим не розібрались, звертайтесь
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Любов Долуда 17.10.2023 Напрям: фізика, астрономія
За допомогою Wordwall створила ігрову вікторину для 7 класу з теми " Фізика - природнича наука"  відкрити посилання і для 9 класу з теми "Магнітні явища"  відкрити посилання . На цій же платформі створила вправу відповідники для 8 класу з теми "Теплові явища"  відкрити посилання Всі ці вправи вже використала на уроках для перевірки та актуалізації знань. Також на Genially створила гру в стилі хелловін для 7 класу з теми "Механічний рух. Швидкість"  відкрити посилання Учням завжди подобаються цікаві ігрові завдання.
Іван Іванов 18.10.2023
Вітаю з вашим новим чудовим доробком!
Віта Чабан 28.12.2023
Гарний структурований матеріал, але в розділі теплові явища треба було б точніше формулювати завдання, а саме підібрати найточніше визначення або слово. Цікаво та змістовно!
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Олександр Смітюх 02.10.2023 Напрям: хімія
Як вчитель-практик, розумію, що закріплення вивченого матеріалу є надзвичайно важливим інструментом. Перед початком кожного уроку, ми повторюємо вивчене на попередньому уроці за допомогою інтерактивних відповідників  відкрити посилання (вивчення термінів). Учні дуже полюбляють грати ігри. Використання гейміфікації спрямовує увагу дітей на розвиток логіки та навичок долати бар'єри. Тому я створив цікаву гру на платформі Gamilab з метою закріплення знань з теми "Дисперсні системи. Розчини"  відкрити посилання (код доступу: 6x8uq4). Інтерактивні вправи покращують вивчення хімії учнями і досить добре будують логічно-смислові зв'язки між різними темами.
Іван Іванов 03.10.2023
Вітаю з вашим новим досвідом!
Nazarii Blashko 03.10.2023
Ця дидактична розробка є цікавою та змістовною. Завдання досить корисні для ознайомлення з новим матеріалом, а також закріплення та повторення набутих знань. Дана гра буде продуктивною для розвитку інтуїції, уваги, пам’яті, а також дасть змогу оцінити увагу учнів.
Лариса Усік 07.10.2023
Дуже цікавий та корисний контент)
Любов Долуда 17.10.2023
Цікаві завдання, діти таке полюбляють.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Ольга Ольга 07.08.2023 Напрям: я досліджую світ
Вправи для дітей початкової ланки на різні теми, які можна використати як на уроці, так і в позаурочний час. Наприклад, в екологічній грі  відкрити посилання , вікторині на знання отруйних та їстівних грибів  відкрити посилання , або у вікторині що сприяють впровадженню народних українських етнічних традицій у молодших школярів  відкрити посилання
Іван Іванов 07.08.2023
Вітаю з новим доробком! Нехай дітям буде цікаво.
Олександр Смітюх 02.10.2023
Дуже цікаві дитячі вправи. Зазвичай, казки це те, що дітки люблять читати.
Любов Долуда 17.10.2023
Дуже гарне завдання про казки, навіть, до відповідей підібрані малюнки, які допоможуть дітям знайти правильні відповіді.
Віта Чабан 28.12.2023
Вікторина по казкам чудова. а ось неістівні гриби варто було б підписати назви. Дітям це було б цікаво!
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Ніна Дмитренко 21.07.2023 Напрям: не зазначено
Метою гри у сервісі factile - активізувати знання здобувачів освіти з нелегкої теми "Принципи виховання". Створити атмосферу змагальності, відчуття задоволення результатом, отримати або не отримати додаткові бонуси. Зазвичай використовую прийом додаткових бонусів у скарбничку активності. Студентам подобається, змагаються, активізуються. Особливо, коли бачать завдання в новому онлайн-інструменті.  відкрити посилання  відкрити посилання У описі до гри вказую: "для отримання додаткових бонусів". Ніби й не зобов'язує до якоїсь страшної перевірки, тому студенти активні наввипередки. Найбільш порадувало те, що вони так захопились грою, що попросили показати, як створювати ігри у даному сервісі і на наступне заняття представили свої власні доробки. То вже був не бонус, а реальна позитивна оцінка! Представляю тут їх роботи. Покликання у прикріпленому файлі. Про роботи у wordwall теж у прикріпленому файлі.
Переглянути доданий матеріал
Іван Іванов 27.07.2023
Вітаю зі створенням значного доробку! Переглянув і посилання в тексті, і ті, що додали у файлі. Ймовірно, в Genially можна перекладати й назви кнопок, слова "Right" та ін. Було б добре це зробити для зручності гравців.
Ольга Ольга 07.08.2023
Дякую за цікаві розробки! мені було цікаво переглянути такі варіанти завдань.
Олександр Смітюх 02.10.2023
Досить цікаві розробки. Особливо важливо, що учні брали участь безпосередньо!
Любов Долуда 17.10.2023
Цікаві вправи. Дуже важливо, що ці розробки вже були використані і оцінені студентами.
Валентина Пейчева 03.11.2023
Дякую, за приклати ігор! помітила деякі помилки с словах, але це все можна виправити.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Татьяна Мельник 07.07.2023 Напрям: не зазначено
За допомогою Wordwall створила вікторину "Українські народні казки" для учнів початкових класів  відкрити посилання На платформі Baamboozle математичну вікторину  відкрити посилання На платформі Gamilab створила гру з Я досліджую світ "Весняні загадки"  відкрити посилання , а також "Математичні перегони"  відкрити посилання . Дякую за зрозуміле пояснення у відеоінструкціях.
Іван Іванов 08.07.2023
Вітаю з вашим новим досвідом створення ігор у різних сервісах
Ольга Лотоцька 10.07.2023
Доступні завдання, успіхів Вам!
Ніна Дмитренко 31.07.2023
Цікаві ігри, креативні та доступні завдання. Сподобалось завдання "Весняні загадки". Схопила ідею зашифровувати віршований текст.
Ольга Ольга 07.08.2023
Чудові ігри-вікторини для дітей! Дуже сподобалось візуальне та звукове оформлення. Цікаві запитання, а також сама ігрова форма завдань. Ви дуже гарно попрацювали!
Олександр Смітюх 02.10.2023
Дуже сподобалися "математичні перегони". Цікаво і навчально!
Любов Долуда 17.10.2023
Дуже сподобалася гра "Весняні загадки". Ви спробували створювати ігри на різних платформах, не зупиняйтесь - творять далі!
Віта Чабан 28.12.2023
Цікаві ігри, сподобались Весняні загадки, казки. а ось математичні перегони не відкрилися.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Ольга Лотоцька 04.07.2023 Напрям: англійська мова
Усім доброго часу доби! Я розробила наступні матеріали для вивчення англійської мови в початкових класах:  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання Усім доброго часу доби! Пропоную на Ваш розгляд наступні ігри для вивчення англійської мови)))  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання://wordwall.net/resource/54303422  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання
Олена Силенко 07.07.2023
Дуже цікавий матеріал!
Іван Іванов 08.07.2023
Вітаю з вашим новим досвідом створення ігор у двох сервісах
Ніна Дмитренко 31.07.2023
Створили чимало завдань. Відчувається мотивація до урізноманітнення завдань цікавими дидактичними іграми. Ви молодець!
Олександр Смітюх 02.10.2023
Попри те, що існує чимало цікавих ігор та завдань, ваші завдання мені дуже сподобалися. Цікаві і водночас розвивають логіку і вивчення нового матеріалу
Любов Долуда 17.10.2023
Ви молодець - створили багато завдань. Завжди заздрю мовникам, де не треба набирати формули чи вирази.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Гліб Малашков 20.06.2023 Напрям: дошкільна освіта
онлайн-ігри для дошкільників гра Пара  відкрити посилання Що зайве  відкрити посилання Складення слів для дошкільнят дуже легко  відкрити посилання Що спочатку  відкрити посилання Квест  відкрити посилання  відкрити посилання .
Іван Іванов 27.06.2023
Вітаю з новим дидактичним надбанням.
Ольга Лотоцька 02.07.2023
Завдання здаються виконаними навпопад... Навіть дорослій людині не завжди зрозуміло, що обрати... А про завдання "Обери зайве..." (яблуко, слива, вишня...)
Олена Силенко 07.07.2023
На мій погляд, матеріал складний для дошкільнят
Татьяна Мельник 07.07.2023
Гарна робота, але краще підійде учням початкових класів, ніж дошкільнятам. В завданні "Обери зайве" некоректні завдання
Ніна Дмитренко 31.07.2023
Цікаві завдання. бажаю із задоволенням використовувати їх у своїй роботі. Шкода, що квест не можу відкрити. Але зовні все достойно.
Любов Долуда 17.10.2023
Завдання різноманітні, в деяких не вистачає пояснення, але можливо ви з дітками це обговорюєте перед початком.
Валентина Пейчева 03.11.2023
Добрий день, гарна робота, я більше звертала увагу на варіанти ігор, а не на зміст! перед іграма скоріше за все Ви матеріал з дітками проходите.
Віта Чабан 28.12.2023
Пперевіряла на дитині, просила пояснити вибір. Не зовсім логічні відповіді "Обери зайве". Не вистачає пояснення. Квест не змогли пройти
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Svetlana Kurmaz 14.06.2023 Напрям: дошкільна освіта
Спробувала створити онлайн-ігри для дошкільників у кожному із вебресурсів, які розглядалися у даному курсі. Ось що в мене вийшло: ігрова вікторина з теми "Одяг"  відкрити посилання , "Державні та народні символи України"  відкрити посилання , "Мої улюблені казки"  відкрити посилання , велопробіг "Рішення прикладів +1"  відкрити посилання та гра "Знайди пари"  відкрити посилання . Стисле та змістовне викладення матеріалу у вигляді слайдів з відеоіструкціями дуже доречне для опанування оплайн сервісів. Дякую.
Іван Іванов 14.06.2023
Вітаю з новими вміннями! Бал поставив не максимальний, бо в грі з велосипедом потрібно вказати кілька варіантів відповіді, там не відкриті запитання. Нехай вашим учням буде і цікаво, і корисно!
Олена Дубова 17.06.2023
Переглянуті ігри дуже сподобались. Буду використовувати їх на підсумкових онлайн заняттях. сподіваюсь, діти будуть виконувати їх з задоволенням. Молодець!
Гліб Малашков 20.06.2023
Все сподобалось
Ирина Рудникова 21.06.2023
Змістовно, цікаво, з урахуванням вікових можливостей дошкільників. Гадаю, стане в нагоді для використання в роботі.
Ольга Лотоцька 02.07.2023
Цікаві ігри, цікаві завдання... Ви - молодець!
Олена Силенко 07.07.2023
Дуже цікаві завдання, дітям сподобається.
Татьяна Мельник 07.07.2023
Ігри дуже спродобались. Сподіваюсь, що сподобаються і малюкам.
Ольга Ольга 07.08.2023
Весело й цікаво! Дітям такі інтерактивні завдання дуже сподобаються, особливо - завдання "Знайти пари", якщо в нього грати на мультимедійній дошці.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Леся Сухіна 15.01.2023 Напрям: англійська мова
Англійська мова (колесо зі скороченнями, учням необхідно розшифрувати скорочення)  відкрити посилання англійська мова (види клубів)  відкрити посилання англійська мова (анаграми видів спорту)  відкрити посилання англійська мова (перевірка засвоєння слів з теми)  відкрити посилання англійська мова (перевірка засвоєння слів з теми)  відкрити посилання
Іван Іванов 21.01.2023
Вітаю зі створенням чималої кількості завдань. Нехай це буде зручно й корисно для дітей.
Лариса Малишко 03.04.2023
цікаві вправи, особливо колесо. Доступто і цікаво для дітей .
Svetlana Kurmaz 21.05.2023
Дуже цікаві та корисні завдання для дітей. Гарна робота. Молодець!
Гліб Малашков 20.06.2023
Гарна робота
Ольга Лотоцька 02.07.2023
Цікаві та корисні завдання... Так тримати!!!
Ольга Ольга 07.08.2023
Дякую. Виявляється англійську мову можна вчити весело!
Валентина Пейчева 03.11.2023
Цікаві завдання, ідея з аьрівматурами цікава, використаю на своєму уроці.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Ірина Сокольникова 10.01.2023 Напрям: дошкільна освіта
Майстер - клас для колег допоміг їм в роботі з онлайн - ресурсами та розширив їх знання з практичного використання технічних засобів. Підвищили свій професійний рівень
Переглянути доданий матеріал
Леся Куницына 10.01.2023
Цікаво,доступно,повчально.
Людмила Марченко 10.01.2023
Вважаю матеріал гідним високого рівня
Наталія Коткіна 11.01.2023
Матеріал заслуговує високої оцінки
Наталія Соболь 11.01.2023
Дякую, матеріал цікавий та доступний.
Инна Тамбиева 12.01.2023
Величезна подяка за уікавий матеріал!
Іван Іванов 21.01.2023
З того, що на екрані ноутбука, незрозуміло, якої теми стосувалась зусріч.
Татьяна Соловьева 30.03.2023
Дякую, матеріал цікавий
Гліб Малашков 20.06.2023
Все сподобалось
Ольга Лотоцька 02.07.2023
Нічого не зрозуміло, на жаль...
Олена Силенко 07.07.2023
Матеріал цікавий
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Медіна Язвінська 01.11.2022 Напрям: дошкільна освіта
Доброго дня. За допомогою запропонованого даним курсом ресурсу WordWall створила 5 ігор для дітей дошкільного віку, завдяки яким діти з цікавістю вивчають відповідні теми згідно з навчальною програмою, а саме: - вікторина на тему «овочі та фрукти»:  відкрити посилання; - відповідник на тему «пори року»:  відкрити посилання; - ігрова вікторина на тему «геометричні фігури»:  відкрити посилання; - вікторина на тему «тварини»:  відкрити посилання; - вікторина на тему «казки»:  відкрити посилання
Ірина Монюк 01.11.2022
Чудова робота. Діти будуть зацікавлені.
Дмитро Данилюк 01.11.2022
досить корисний матеріал!
Світлана Вальчук 01.11.2022
Прекрасний результат! Успіхів надалі!
Ольга Березовчук 01.11.2022
Супер цікаво! Ви - молодець!
Тетяна Шевчук 01.11.2022
Хороша робота! Так тримати!
Іван Іванов 06.11.2022
Вітаю з цим надбанням! Сподіваюсь, інші інструменти також розглянули. Останнє посилання некоректне: містить крапку наприкінці.
Ірина Сокольникова 12.12.2022
Цікаво, змістовно, доступно та зрозуміло
Elena Rudenko 10.01.2023
Такими завданнями точно можна цікавити дітей. Корисні вправи.
Леся Сухіна 15.01.2023
Дуже цікаві матеріали
Лариса Малишко 03.04.2023
я вважаю, що такі завдання зацікавлять дітей різного віку, все залежить від змісту. Дякую, гарна робота)
Svetlana Kurmaz 21.05.2023
Дуже цікаві ігри. Корисний та доцільний матеріал для використання в роботі з дошкільниками.
Гліб Малашков 20.06.2023
Гарна робота
Ольга Лотоцька 02.07.2023
Цікаві та посильні завдання для дошкільнят!
Олена Силенко 07.07.2023
Гарна робота, дітям буде цікаво
Татьяна Мельник 07.07.2023
Чудова робота! Вважаю, що такий матеріал буде цікавий дітям.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Snizhana Zagaruk 18.09.2022 Напрям: НУШ
Спробувала створити онлайн ігри в кожному з ресурсів, запропонованих в даному курсі. Одну з ігор апробувала з учнями в класі, а нші надсилала їм у робочі групи, як завдання для опрацювання у вільний час. Дітям дуже сподобалося. Настільна гра genially «Пригоди в Павутинії»  відкрити посилання Велопробіг « Лічба в межах 100»  відкрити посилання Осінні зміни в природі  відкрити посилання Повторення вивченого про звуки і букви 2 клас  відкрити посилання Лічба в межах 10 1й клас  відкрити посилання
Іван Іванов 06.04.2023
Вітаю з вашим новим досвідом і з тим, що не обмежились одним інструментом
Svetlana Kurmaz 21.05.2023
Дуже гарна робота. Молодець!
Гліб Малашков 20.06.2023
Дуже цікаво
Ольга Лотоцька 02.07.2023
Дуже цікаві роботи! Особливо "Пригоди в Павутинії" сподобалася)
Татьяна Мельник 07.07.2023
Гарна робота! такі ігри повинні подобатись Вашим учням.
Ніна Дмитренко 31.07.2023
Цікаві ігри. Затрачено чимало часу, зусиль. Творчий підхід до завдань.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Олена Мусієнко 26.08.2022 Напрям: хімія
Дидактичні матеріали для уроків хімії. 8 клас "Кислоти"  відкрити посилання 8 клас " Класифікація неорганічних речовин"  відкрити посилання ( але при натисканні на +- кількість балів команд залишається не змінною -0) 7 клас " Відносна молекулярна маса"  відкрити посилання 8 клас "Класифікація оксидів"  відкрити посилання "Прості речовини"  відкрити посилання ( тут на жаль велосипедист з місця так і не зрушив((( 7 клас. "Способи розділення сумішей"  відкрити посилання Вбивала варіанти відповіді так, як вказано за інструкцією в шаблоні. Перші дві не вірні, а остання- правильна. В результаті при проходженні вікторини відбувається збій. У трьох питаннях із семи правильні відповіді позначаються як не вірні, та навпаки.
Іван Іванов 26.08.2022
Щодо +- спробуйте інший браузер або дайте комусь ще посилання для перевірки (в мене працює). Щодо велосипедиста - тисніть стрілки на клавіатурі. Щодо Genially - порядок відповідей не має значення, налаштуйте для кожної кнопки - на який слайд переходити при натисканні
Надія Малиновська 27.08.2022
Цікаві ігри, самій захотілося згадати хімію. 12
Олена Мусієнко 28.08.2022
Дуже Вам дякую))))
Snizhana Zagaruk 14.09.2022
Ігри спонукають до пошуку.
Медіна Язвінська 29.10.2022
Хороший результат!
Ірина Сокольникова 12.12.2022
Практичне використання роботи в професійній діяльності
Тетяна Максим 04.01.2023
Цікаво і креативно
Леся Сухіна 15.01.2023
Цікаві ігри, засумувала за хімією
Svetlana Kurmaz 21.05.2023
Дуже гарна робота. Цікаві ігри з такої непростої дисцмпліни.
Svetlana Kurmaz 28.05.2023
Дуже гарна робота. Цікаві ігри з такої непростої дисцмпліни.
Ольга Лотоцька 02.07.2023
Хороші роботи, так тримати!!!
Валентина Пейчева 03.11.2023
Супер, навіть на перший погляд складні предмети можна зробити розважальними, захоплюючими, інтереактивними, дякую!
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Надія Малиновська 25.08.2022 Напрям: позашкільна освіта
Розробила ігри для дітей першого класу для перевірки знань українських народних казок та символів України  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання  відкрити посилання
Іван Іванов 26.08.2022
Великий доробок, нехай учням буде цікаво )
Олена Мусієнко 26.08.2022
Чудові ігри для першачків. Але в сервісі Factile побачила ту ж проблему, яку не можу вирішить сама. При натисканні +- кількість балів не змінюється. Залишається 0.
Надія Малиновська 27.08.2022
Дякую за оцінку. Але в сервісі Factile нічого з балами зробити не виходить.
Snizhana Zagaruk 18.09.2022
Дуже цікаво. Гадаю, це урізноманітний освітній процес і додасть мотивації учням.
Медіна Язвінська 29.10.2022
Гарна робота. Діти будуть зацікавлені.
Ірина Сокольникова 12.12.2022
Практичне використання роботи в професійній діяльності
Леся Сухіна 15.01.2023
Цікаві завдання
Svetlana Kurmaz 21.05.2023
Сучасно, творчо та корисно.
Svetlana Kurmaz 28.05.2023
Сучасно, творчо та корисно.
Svetlana Kurmaz 13.06.2023
Сучасно, творчо та корисно.
Svetlana Kurmaz 14.06.2023
Сучасно, творчо та корисно.
Гліб Малашков 20.06.2023
Добре все сподобалось
Гліб Малашков 21.06.2023
Добре все сподобалось
Татьяна Мельник 07.07.2023
Гарні ігри для покращання знань учнів.
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті
Василь Вучкан 15.08.2022 Напрям: фізика, астрономія
Лабіринт. Гра створена для засвоєння здобувачами освіти набутих знань із теми "Постійний електричний струм"  відкрити посилання
Незареєстрований користувач 15.08.2022
Якісно створений контент, трошки не достатня складність завдань, але як для гри досить непогано!
Незареєстрований користувач 15.08.2022
Для фізики такі ігри досить складно реалізуються
Наташа Моргентал 15.08.2022
Якісно створено гру.Щоб набрати бали треба знати відповідь на питання.Хочеться зразу піти пошукати відповідь на питання.Молодець
Незареєстрований користувач 15.08.2022
Цікава і розвиваюча гра , що наглядно демонструє нам одні з основних принципів фізики в ігровій формі , що призводить до легшого засвоєння і відповідно розуміння матеріалу
Незареєстрований користувач 15.08.2022
Питання побудовані правильно, від простого до складного. Сама гра трошки проста!
Василь Вучкан 15.08.2022
Дякую за коментарі та оцінки!
Незареєстрований користувач 15.08.2022
Цікава, пізнавальна гра.
Незареєстрований користувач 17.08.2022
Цікаві завдання
Іван Іванов 18.08.2022
До змісту питань немає ) Головне - не давайте учням це посилання, бо по ньому можна дивитись відповіді.
Надія Малиновська 24.08.2022
Завдання цікаві, гра спонукає до навчання і азарту.
Олена Мусієнко 26.08.2022
Гра цікава. Для фізики такі ігри можна реалізувати, але самі запитання в таких іграх не можуть бути складними. Особливо якщо використовувати шаблони, в яких потрібні не тільки знання, а й швидкість реагування.
Snizhana Zagaruk 14.09.2022
Цікаво було згадати фізику. Гадаю, діти в таких іграх справляються навіть краще за мене))))
Медіна Язвінська 29.10.2022
Корисна і розвиваюча гра!
Ірина Сокольникова 12.12.2022
Візьму для використання в роботі
Леся Сухіна 15.01.2023
Цікава і розвиваюча гра
Анна Левченко 26.03.2023
Дякую за корисну інформацію !
Татьяна Соловьева 30.03.2023
Я не фізик, але гра цікава
Лариса Малишко 03.04.2023
я викладаю зовсім інший предмет, але мені самій було цікаво. я вважаю , що навіть учня з низькою мотивацією зацікавит виконання вправи)
Віта Чабан 28.12.2023
Гра цікава, але є завдання на кілька кроків обчислення, при цьому є обмеження часу. Головне, гра може зацікавити учня!
 Щоб оцінити матеріал, увійдіть / зареєструйтесь на сайті

Підвищення кваліфікації педпрацівників

Центр нової освіти Івана Іванова (платформа "УМІТИ") є суб'єктом підвищення кваліфікації.

Цей курс відповідає державним вимогам і рекомендується до зарахування педпрацівнику як підвищення кваліфікації обсягом 30 акад. год. згідно Закону України "Про освіту", Постанови КМУ від 21.08.2019 № 800 та Постанови КМУ від 27.12.2019 № 1133.


Ви отримаєте:

  Покрокові відеоінструкції.
  Додаткові ресурси з теми.
  Практичний досвід.
  Зворотний зв'язок від тьютора (будь-коли за вашим запитом).
  Доступ до матеріалів назавжди (поки існує сам курс).
  Сертифікат підвищення кваліфікації (30 год.).

Підпишіться на новини

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому найперше оголошується про запуск нових курсів. У цьому каналі немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.





Інші курси

Якщо ви хочете оплатити повний доступ до кількох курсів, можна заощадити: на сторінці "Курси" додайте в кошик більше 2 будь-яких тем і загальна їхня вартість знизиться на 20%.

Переглянути всі курси