Як дітям безпечно кристуватися смартфонами?

Ідеї, поради

  1. Встановити обмеження на час користування смартфоном, щоб дитина не проводила занадто багато часу в Інтернеті або на соціальних мережах. Рекомендується встановити ліміт на 1-2 години на день.
  2. Використовуйте функції безпеки на смартфоні, такі як контроль батьківства або режим «Нічний режим», щоб зменшити вплив синього світла на очі дитини.
  3. Навчіть дітей користуватися смартфоном у безпечних місцях, таких як дитячий майданчик, дитяча кімната або спальня.
  4. Забезпечте безпеку дітям в Інтернеті, встановивши фільтри для блокування небажаного контенту, такого як порнографія або насильство.
  5. Заборонити дітям завантажувати або встановлювати додатки без дозволу батьків.
  6. Навчіть дітей ніколи не розголошувати свої особисті дані, такі як ім'я, адреса, телефонний номер або шкільна інформація.
  7. Переконайтеся, що діти розуміють, що робити, якщо вони стикаються з небезпечним контентом або отримують повідомлення від незнайомих людей.

Курси підвищення кваліфікації

Курси на 4 або 30 год., які можна пройти коли завгодно (переглядайте матеріали безкоштовно або придбайте повний доступ з сертифікатом).

Поняття й терміни

Добірки Інтернет-ресурсів за термінами, поняттями, явищами (користуйтесь повністю безкоштовно).

Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію та отримайте 5 грн на бонусний рахунок (нарахується, якщо ви зареєстрований користувач, 1 раз на добу).

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?

"База порад" - це каталог ідей, корисних посилань та рекомендацій з актуальних педагогічних тем, який допомагає вам знаходити нові ідеї та вирішувати методичні проблеми. Приємного використання!

Про авторське право та відповідальність: текст у цьому каталозі генерується нейромережами (авторів-людей немає), тому платформа "УМІТИ" не несе відповідальності за можливі неточності текстів, створених штучним інтелектом. Якщо, на вашу думку, слід відкорегувати вміст, напишіть нам.