Сьогодні о 18:00 Zoom-тренінг "Створення інтерактивних уроків, квестів і подорожей у новому тривимірному просторі"(зареєструватись)

Як застосовувати в навчанні технологію перетворення власних малюнків на фотографії?

Ідеї, поради

За допомогою сучасних інструментів штучного інтелекту будь-який малюнок можна перетворити на фотореалістичні зображення. Ось ідеї використання цієї технології:
  • Математика: намалювати геометричні фігури або графіки функцій і перетворити їх на реальні об’єкти або ситуації, що ілюструють математичні закономірності. Наприклад, намалювати куб і перетворити його на будинок або коробку, або параболу і перетворити її на міст чи ракету.
  • Історія: намалювати історичних персонажів, події або символи і перетворити їх на реалістичні портрети, сцени чи емблеми. Наприклад, намалювати Юлія Цезаря, Велику французьку революцію або Герб України і побачити, як вони виглядали б у житті.
  • Філологія: намалювати відомі вислови, персонажів творів, місце подій і перетворити їх на відповідні ілюстрації. Наприклад, намалювати предмети-символи України, портрет Тараса Шевченка, ілюстрацію до вислову "коли рак на горі свисне".
  • Природничі науки: намалювати природні явища, організми або елементи і перетворити їх на детальні фотографії, що показують їхню структуру, функції чи властивості. Наприклад, намалювати дощ, мурашку або водень і побачити, як вони виглядають зблизька.
  • Мистецтво: намалювати свої власні художні твори або репліку відомої картини і перетворити їх на реалістичні шедеври, що використовують різні матеріали, техніки або стилі. Наприклад, намалювати квіти, портрет свого друга або абстрактне полотно й отримати вражаючий результат.
  • Фізична культура: намалювати спортивні види діяльності, рухи і перетворити їх на реалістичні зображення, що демонструють правильну техніку, ефективність або безпеку. Наприклад, намалювати біг, присідання чм велосипед.
  • Для розвитку креативності: намалювати будь-що, що приходить на думку, і перетворити це на реалістичне зображення, що викликає захоплення, дивування або сміх. Наприклад, намалювати кота-астронавта, зеленого слона або літаючий тостер і побачити, як вони виглядали б у реальності.
  • Для розвитку інших навичок: намалювати завдання, проекти або цілі, які хочеться досягти, і перетворити їх на реалістичні зображення, що мотивують, показують ваш прогрес або нагороду. Наприклад, намалювати диплом, будинок своєї мрії або подорож і побачити, як вони виглядають у деталях.
Вигадайте свої ідеї! Це просто та цікаво. Існує декілька безкоштовних інструментів, які ви знайдете за посиланням на вебінар нижче.

Вебінари

Вебінари в записі можна пройти коли завгодно (переглядайте запис безкоштовно або придбайте повний доступ з сертифікатом).

Розробки

Дидактичні розробки (придбайте і завантажте).

Поняття й терміни

Добірки Інтернет-ресурсів за термінами, поняттями, явищами (користуйтесь повністю безкоштовно).

Поділіться цією сторінкою з колегами

Поширте інформацію та отримайте 5 грн на бонусний рахунок (нарахується, якщо ви зареєстрований користувач, 1 раз на добу).

  Viber  Telegram

Підпишіться на новини в Viber

Долучайтесь до Viber-каналу "Уміти вчити", у якому публікуються методичні матеріали та оголошення про нові курси, вебінари, розробки. Там немає спілкування, тож він не відволікатиме вас від роботи й відпочинку.

Зворотний зв'язок

Знайшли помилку, маєте запитання або скаргу?

"База порад" - це каталог ідей, корисних посилань та рекомендацій з актуальних педагогічних тем, який допомагає вам знаходити нові ідеї та вирішувати методичні проблеми. Приємного використання!

Про авторське право та відповідальність: текст у цьому каталозі може бути створений людьми або нейромережами. Платформа "УМІТИ" не несе відповідальності за можливі неточності текстів, створених штучним інтелектом. Якщо, на вашу думку, слід відкорегувати вміст, напишіть нам.